Zinxhiri i ushqimit të shpejtë McDonalds sapo rifilloi McCafen - kafene të restorantit - dhe po ofron një marrëveshje prej $ 2 për çdo pije të veçantë të McCafé deri në fund të vitit

Zinxhiri i ushqimit të shpejtë McDonalds sapo rifilloi McCafen – kafene të restorantit – dhe po ofron një marrëveshje prej $ 2 për çdo pije të veçantë të McCafé deri në fund të vitit

Në një deklaratë me email, McDonalds ka shkruar që qëllimi i tyre është të “ofrojnë një cilësi të lartë të kafesë në një çmim që klientët mund të përballojnë dhe lehtësinë që meritojnë”.

Pijet speciale përfshijnë tre pijet e reja të ekspresit: një karamel macchiato, një cappuccino dhe një americano. Të gjitha pijet mund të porositen të ftohta ose të nxehta.

Përveç kësaj për të qenë një marrëveshje e mirë, pije gjithashtu do të shërbehet në gota të bukura në sajë të ri linçimit të markës. McCafé prezantoi gota të nxehta dhe të ftohta që kanë motive të artë.