Sot Shqipëria feston ditën e pavarësisë

Sot Shqipëria feston ditën e pavarësisë

Dita e Pavarësisë është një nga ditët më të rëndësishme për Shqipërinë e shqiptarët, e kur secili prej nesh e ka akoma edhe më të lartë ndjenjën e patriotizmit.

Më poshtë keni disa prej postimeve që kanë bërë futbollistë të kombëtares, ish-lojtarë dhe drejtues të kombëtares shqiptare dhe Federatës së Futbollit