Aktori britanik Hugh Grant dhe producentja e televizionit Ana Eberstein presin foshnje

Aktori britanik Hugh Grant dhe producentja e televizionit Ana Eberstein presin foshnje

Ata kanë arritur të kalojnë problemet nga e kaluara dhe së fundit janë paraqitur së bashku në ndarjen e shpërblimeve në Los Anxhelos, ku konfirmuan se kanë ripërtërirë romancën.

Hugh po ashtu ka një djalë dhe vajzë nga lidhja me Tinlan Hong, si dhe një djalë dhe një vajzë me partneren e tanishme Ana Eberstein.

Fëmija që po presin çifti do të jetë i pesti i aktorit.