Mbreti saudit, Salman e kërcënoi Katarin me ndërhyrje ushtarake

Loading...

Mbreti saudit, Salman e kërcënoi Katarin me ndërhyrje ushtarake

Kjo nëse vendi fqinj instalon sistemin e mbrojtjes ajrore ruse.

Katari dhe Rusia nënshkruan vitin e kaluar një marrëveshje teknike mbi bashkëpunimin ushtarak.

Ambasadori i Katarit në Moskë, ka njoftuar se vendi i tij është duke negociuar blerjen e sistemeve të mbrojtjes raketore S-400.