Ora ishte e markës Richard Mille Tourbillon Diamond Twiste

Ora ishte e markës Richard Mille Tourbillon Diamond Twiste

Një biznesmen japonez ka vendosur një orë me vlerë 800.000 dollarë, derisa po dilte nga një hotel me 5 yje në Paris.

Ai po pinte një cigare jashtë Hôtel Napoléon afërArc de Triomphe dhe Champs-Elysées kur një hajdut ia mori orën nga dora.

Hajduti iu afrua me pretekstin për t’i marrë një cigare dhe kur biznesmeni nxori dorën nga xhepi ai i mbërtheu orën me forcë dhe iku me vrap.

Ora ishte e markës Richard Mille Tourbillon Diamond Twister. Ora luksoze zvicerane ishte e mbuluar me diamante dhe vlera e saj shkon 830.000 dollarë.

Policia po heton për kapjen e hajdutit.

Ora mund të shitet në tregun e zi rreth 30% ose 50% më pak se vlera e saj e vërtetë.