“Politikat fiskale në 10 vite: Mësimet për të ardhmen”

Loading...

“Politikat fiskale në 10 vite: Mësimet për të ardhmen”

Oda Ekonomike Amerikane e Kosovës (OEAK) organizon sot një tryezë diskutimi me temën “Politikat fiskale në 10 vite: Mësimet për të ardhmen”.

Panelistë do të jenë ministri i Financave, Bedri Hamza, deputetët Mimoza Kusari-Lila dhe Avdullah Hoti, drejtori i Doganës, Bahri Berisha, si dhe biznese prodhuese.

Tryeza do të fillojë në orën 12:45, në sallat e konferencave “Orion”./21Media