Foshnja kishte pësuar vetëm disa plagë edhe pse ishte e veshur me rroba të lagura dhe të ndotura në mot të ftohtë

Loading...

Foshnja kishte pësuar vetëm disa plagë edhe pse ishte e veshur me rroba të lagura dhe të ndotura në mot të ftohtë

Një foshnjë 5-muajshe mbijetoi mrekullisht për më shumë se nëntë orë, pasi ishte varrosur nën një grumbull shkopinjsh dhe mbeturinash në pyjet e Montanës perëndimore.

Zyra e Sherifit të Qarkut të Misurit, tha se foshnja ishte me shëndet të mirë dhe është dërguar në spital, kurse mbijetimin e foshnjës e ka quajtur “mrekulli”.

Foshnja oshte gjetur me fytyrë poshtë, e mbuluar me një grumbull të shkopinjve dhe mbeturinave, e veshur vetëm në një rrobë të lagur dhe të ndotur në një mot me 8 gradë Celsius.