Do të habiteni

Do të habiteni

Para se të famshmit tuaj të preferuar të merrnin pjesë në ngjarje të tilla si Met Gala, Oscars ose Grammys, ata kanë qenë njerëz të thjeshtë dhe pa famë.

Ju nuk mund ta imagjinoni kurrë se si dukeshin aktorët dhe sportistët kur ishin adoleshentë.

Në po ju njohim me disa nga fotot, kur ata kanë dalë në mbrëmjen e maturës dhe do të habiteni.

Angelina Jolie

Beyonce

Ashton Kutcher

Jennifer Aniston

Rihanna

George Clooney

Brad Pitt

Lady Gaga

Michelle Obama

Natalie Portman