Szczesny ka gjithsej 6 paraqitje me Juventusin në Serie A këtë sezon

Szczesny ka gjithsej 6 paraqitje me Juventusin në Serie A këtë sezon

Klubi torinez është i vendosur për të vazhduar kontratën me gardianin e portës Wojciech Szczesny.

Drejtuesit e klubit tashmë i kanë ofruar kontratën e re 29 vjeçarit, e cila do ta lidhte atë më kampionin italian deri në vitin 2024 dhe paga e tij do të rritej deri në 4.5 milion euro në vit.

Kujtojmë që Szczesny ka gjithsej 6 paraqitje me Juventusin në Serie A këtë sezon.