Ambasadori i SHBA-së në Prishtinë, Philip Kosnett ka reaguar pas vrasjes tragjike që ka ndodhur gjatë kësaj jave në Prizren

Ambasadori i SHBA-së në Prishtinë, Philip Kosnett ka reaguar pas vrasjes tragjike që ka ndodhur gjatë kësaj jave në Prizren

Kosnett ka pohuar institucionet duhet të ndalojnë trajtimin e kësaj dhune si problem familjar dhe të përmirësojnë parandalimin dhe mbrojtjen.

“Vrasja tragjike në Prizren na përkujton se dhuna në familje kërkon zgjidhje nga shoqëria. Institucionet duhet të ndalojnë trajtimin e kësaj dhune si problem familjar dhe të përmirësojnë parandalimin dhe mbrojtjen. Është koha që palët të propozojnë zgjidhje për të përballur dhunën”, ka shkruar Kosnett në Twitter.