Konferenca nis në ora 9:30

Konferenca nis në ora 9:30

Sot mbahet konferenca “Forca e Sigurisë së Kosovës – Perspektivat e së Ardhmes”, e cila organizohet nga Instituti Kërkimor për Çështje Evropiane dhe të Zhvillimit.

Në këtë konferencë do të jetë i pranishëm edhe Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi.