Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/rtv21new/public_html/wp-content/themes/newsphere-pro/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

​Ngjarjet e datës 2 korrik

1 min read

Qendra për Shërbime Humane dhe Zhvillim në bashkëpunim me Zyrën e UNICEF-it do të organizojë një aktivitet me prindërit dhe fëmijët për të përmbyllur “Muajin e Prindërimit”. (Parku i Gërmisë, ora 9:30).

Komisioni për Arsim i Lidhja Demokratike e Kosovës- dega Gjilan do të mbajë konferencë për medie. (Selia e LDK-së, ora 11:00)

Komuna e Prishtinës do të organizojë aktivitetin më të ri kulturor për qytetarët e saj – Festa e Deklaratës së Kushtetutshmërisë me orkestrën “2 Korriku”. (Rruga “2 Korriku”, ora 12:00).