Calderon kërkon që Uellsi të qëndroj në Evropë

Calderon kërkon që Uellsi të qëndroj në Evropë

Ish-presidenti i Realit, Ramon Calderon, është shprehur kundër transferimit të Gareath Bale në Kinë.

Ai kërkon që kapiteni i Uellsit të qëndrojë në Evropë.

T’i bashkohet ndonjë klubi në Kinë? Mendoj se nuk është vendim i duhur për Bale. Liga e Kinës nuk është ende në nivelin me të lartë. Ai duhet të luajë për ndonjë klub të madh dhe duhet të largohet në mënyrë që t’i tregojë Zidanes se çfarë është i aftë të bëjë”, deklaroi ai.