Nxënësit i janë kthyer mësimit në shkollat e Kalifornisë, pas zjarreve pyjore shkatërruese që goditën këtë shtet të SHBA-së më shumë se tre javë më parë

Nxënësit i janë kthyer mësimit në shkollat e Kalifornisë, pas zjarreve pyjore shkatërruese që goditën këtë shtet të SHBA-së më shumë se tre javë më parë

Siç raportojnë mediat amerikane, rreth 31000 nxënës janë kthyer sot në shkolla dhe shumë nga ta kanë qarë dhe ishin nervoz.

Nga data 8 nëntor ishte anuluar mësimi për shkak të zjarrit, ku humben jetën 88 nxënës dhe u shkatërruan shtëpitë dhe pasuria e komuniteteve.

Rreth 5000 nxënës kanë filluar ta ndjekin mësimin në ndërtesa të tjera, sepse shkollat e tyre janë shkatërruar ose dëmtuar nga zjarret.