Pas Parlamentit dhe Ministrisë së Brendshme, protestuesit marshuan drejtë Drejtorisë së Policisë në Tiranë

Pas Parlamentit dhe Ministrisë së Brendshme, protestuesit marshuan drejtë Drejtorisë së Policisë në Tiranë

Mediat nga Tirana raportojnë se disa nga protestuesit, veç kapsollave dhe tymuesve, kanë hedhur edhe gurë drejtë objektit të Policisë, duke thyer disa xhama. Derisa pritej që protestuesit të fillojnë të largohen nga kjo pjesë, gjendja është tensionuar, sepse kanë filluar të hedhin koktej molotovi.

Parashihet që protestuesit do të vazhdojnë pastaj para selisë së PD-së, ku mendohet se do të shpallet e mbyllur protesta.