Tërhiqet shorti për kualifikimet për Kampionatet Evropiane për U-17 dhe U-19 në futboll

Tërhiqet shorti për kualifikimet për Kampionatet Evropiane për U-17 dhe U-19 në futboll

Në konkurrencën e 17 vjecarëve, Kosova në bazë të shortit do të jetë pjesë e grupit 5 bashkë me Skocinë, Zvicrën dhe Qipron.

Në kualifikimet për U-19 Kosova është pjesë e grupit 7 me Austrinë, Hungarinë dhe Sllovakinë. Në këtë grupmoshë falë suksesit të këtij viti Kosova është kualifikuar edhe për rundin elitë në të cilin do të luaj kundër Portugalisë, Irlandës e Sllovakisë./21Media