Në lokalet e Federatës së Futbollit të Kosovës (FFK-së), të martën është hedhur shorti për rrethin e tertë të Digit Alb Kupën e Kosovës

Në lokalet e Federatës së Futbollit të Kosovës (FFK-së), të martën është hedhur shorti për rrethin e tertë të Digit Alb Kupën e Kosovës

Duke i përshëndetur dhe uruar suksese përfaqësuesve të klubeve kryetari i Komisionit të garave z. Ismet Ahmeti ka sqaruar klubet për mënyrën dhe lartësinë e pagesave për personat zyrtarë.

Në rrethin e tretë  janë përfshirë të gjitha klubet e kualifikuara nga rrethi i dytë dhe tash në këtë rreth inkuadrohen edhe 12 klubet e vala Superligës së Kosovës.

Në sfidat e radhës spikasin përballjet Drita-Feronikeli e Flamurtari-Prishtina.

Çiftet e rrethit të tretë

Kosova(P)- Kika

Vllaznia(P) – Llapi

R. Sadiku – Vushtrria

Arbëria(D) – Ratkoci

Istogu – Vitia

Drita- Feronikeli

Ballkani – Trepça

Besa – Trepça 89

Ulpiana – Drenica

Flamurtari – Prishtina

Gjilani – Rinia

Vllaznimi – Behari