Pas shirave të shumta që kanë ra sot pasdite dhe më mbrëmje, shumë rrugë të Prishtinës janë vërshuar

Pas shirave të shumta që kanë ra sot pasdite dhe më mbrëmje, shumë rrugë të Prishtinës janë vërshuar

Shiu i rrëmbyeshëm ka bërë që shumë rrugë të mbushën me ujë dhe të vërshohen nga balta dhe ujërat e zeza që dalin nga kanalizimet.

Prishtina hasë këtë problem sa herë që ka shira më të mëdha.

Vërshime ka pasur në rrugën “Ilir Konushevci” të shkallët e lagjes Arbëria dhe shumë rrugë tjera.