Abrashi: Të bëhen analizat, të largohet taksa e të vendoset reciprociteti.-Gashi: Largimi i taksës do të jetë çështje ditësh ose javësh.-Haradinaj: Do të jemi hapur kundër largimin të taksës

Abrashi: Të bëhen analizat, të largohet taksa e të vendoset reciprociteti.-Gashi: Largimi i taksës do të jetë çështje ditësh ose javësh.-Haradinaj: Do të jemi hapur kundër largimin të taksës

Dy partitë në koalicionin qeverisës, Lëvizja Vetëvendosje dhe Lidhja Demokratike kanë shfaqur dallime mbi kohën se kur duhet të largohet taksa 100 përqind dhe të vendoset reciprociteti ndaj Serbisë. Në Vetëvendojse thonë se taksa do të largohet kur të krijohen kushtet dhe pas një analize të mirëfilltë mbi vendosjen e reciprocitetit. Ndërsa në LDK u shprehen se largimi i saj është çështje ditësh ose javësh, kurse reciprociteti të jetë gradual në mënyrë që mos të pengojë sërish dialogun me Serbinë.(Teksti- Albulen a NUHA, kamera- Berat BAHTIRI)./21Media