Filmat që kanë sfiduar gjithçka

Filmat që kanë sfiduar gjithçka

Filmat janë një mënyrë e mirë për t’u mësuar njerëzve mësime të rëndësishme për jetën, dashurinë dhe rëndësinë e lumturisë. Megjithatë, disa filma janë shumë më tepër se kaq dhe të duken sikur kanë fuqinë për të na prekur me të vërtetë në një nivel të thellë dhe emocional, shkruan rtv21.tv

Këta filma qëndrojnë me ne përgjithmonë,  ndryshojnë perceptimin tonë mbi realitetin dhe me të vërtetë na bëjnë të mendojmë se si zgjedhim ta shohim botën.

Më poshtë do të gjeni një listë me 9 filma që kanë sfiduar gjithçka./21Media

1. Fight Club

2. Dead Poets Society

3. The Pursuit of Happyness

4. Mr. Nobody

5. The Karate Kid

6. Good Will Hunting

7. The Blind Side

8. Pay It Forward

9. Hachi: A Dog’s Tale