Ata thjesht meritojnë një çmim

Loading...

Ata thjesht meritojnë një çmim

Heronjtë e vërtetë nuk marrin gjithmonë medalje dhe ju nuk dëgjoni domosdoshmërisht për ta në lajme.

Por, ata jetojnë mes nesh dhe ata janë gjithmonë të gatshëm për të ndihmuar. Përveç kësaj, ata nganjëherë edhe e rrezikojnë jetën e tyre për ne.

Më poshtë ju sjellim disa heronj që kanë bërë gjëra të mira dhe nuk presin një shpërblim edhe pse ata vërtet e meritojnë atë./21Media

Një zjarrfikës në Oregon pas një zhvendosje 32-orëshe. Fotografi tha se njeriu u ul dhe brenda sekondave e zuri gjumi.

Një anë e ndihmës: Ky qen ndihmon këtë njeri të shkojë në punë duke e shtyrë karrocën e tij

Korpusi P. Ray shpëtoi një vajzë 2 vjeçare nga mbytja dhe shkoi për në çaj te ajo

“Çdo vit, ky lloj njeriu i vjetër në qytetin tim, në shtëpi ofron veshje, këpucë dhe çdo gjë të dobishme për njerëzit në nevojë”

Ky oficer shpëtoi një vajze 5-vjeçare nga një ndërtesë që digjej në vitin 1998 dhe 18 vjet më vonë ndoqi diplomimin e saj

“Babai im dhe vëllai im i vogël i shpëtonin qentë nga përmbytja e ujërave”

9-vjeçarja Hailey Ford bën strehëza për njerëz të pastrehë. Kohët e fundit, ajo filloi të rriste perimet dhe frutat që ajo tu jepte nevojtarëve

Ky qen u plagos 4 herë, por arriti të shpëtonte njerëzit në një ndërtesë në Afganistan. Mbijetoi, por mori lëndime

“Një nga zjarrfikësit tanë lokalë e qetësoi një fëmijë duke i treguar atij diçka të gëzueshme në telefon.”

“Nëna ime duke qeshur pas shpëtimit të 40 fëmijëve nga një autobus shkollor që u djogj”