Kosova ka resurse frekuencore për një operatorë telefonik të tretë e të katërt

Kosova ka resurse frekuencore për një operatorë telefonik të tretë e të katërt

Autoritetit Rregullativ i Komunikimeve Elektronike dhe Postare vlerëson se ndarja e pagesës në 10 këste për shfrytëzim të resurseve frekuencore për Telekomin e Kosovës, do t’i mundësojë kësaj kompanie një zhvillim më të qëndrueshëm dhe rimëkëmbje të saj. Në anën tjetër Telekomi i Kosovës gjatë kësaj jave ka shkëputur kontratën me Z-Mobile si dhe ka marr të drejtën për shfrytëzim të resurseve frekuencore nga ARKEP edhe për 20 vitet e ardhshme./21Media