Situata mjaft interesante

Situata mjaft interesante

Humori është me të vërtetë një dhuratë. Njerëzit e mençur kanë një aftësi unike për ta shndërruar madje edhe ditët më të zymta, në të gëzuara.

Dhe e gjithë kjo falë sensit të tyre të jashtëzakonshëm të humorit.

Më poshtë ju sjellim disa foto nga brightside, të njerëzve me sensin më të mahnitshëm të humorit./21Media

Ky djalë humbi këmbën, por jo sensin e tij të humorit

Kjo është mënyra e vetme e përshtatshme për t’u marrë me merimangat

Tani, kjo është një vepër arti që nuk do të lahet

Le të shpresojmë që kjo shaka të mos bie mbi kokat e njerëzve

Kur gruaja juaj ju lë vetëm me fëmijët për herë të parë, kjo është e vetmja gjë  që duhet të bëhet

Kur përpiqeni të bëni më të mirën nga një situatë e keqe

Sa i përket punimeve, kjo është një bukuri

Ne me të vërtetë shpresojmë që ky pilot të jetë vetëm një humorist i madh

Konsumatorët sigurisht që shpresojnë se kjo kostum nuk është referencë për aftësitë e tij të punës

Kushdo që ka rregulluar “Seksionin e Misterit” në këtë librari meriton ngritje