Pamjet që tregojnë pse duhet ta çmojmë këtë jetë

Pamjet që tregojnë pse duhet ta çmojmë këtë jetë

Në të gjithë bujën, konfliktet dhe problemet, nganjëherë harrojmë se bota është një vend i mirë. Megjithatë, ka gjithmonë gjëra që mund të na kujtojnë.

Nëse i kushtoni vëmendje të madhe, mund të vëreni shumë akte të rastësishme mirësie rreth jush, si dikush që ndihmon të pastrehët ose një fëmijë që ushqen qentë dhe macet e humbura, përcjell rtv21.tv

Të gjitha këto akte vetëmohuese na kujtojnë se Toka është një vend i denjë dhe duhet të vlerësojmë gjithçka që kemi në jetën tonë.

Më poshtë ju sjellim disa imazhe emocionale, frymëzuese për t’ju kujtuar se sa e çmuar është kjo jetë./21Media

1. Ky njeri e ftoi fqinjën e tij të moshuar, e cila ishte e sëmurë me leukemi, për të jetuar së bashku gjatë muajve të fundit, në mënyrë që të kujdeset për të.

2. Kafshët mund të shkrijnë zemrat tona.

3. Ky hero iranian shpëtoi një vajzë nga një zjarr duke i dhënë asaj maskën e tij të oksigjenit. Truri i tij vdiq, por organet e tij shpëtuan 4 jetë të tjera.

4. Këta 2 djemë nga Norvegjia rrezikuan jetën e tyre për të shpëtuar një qengj nga oqeani:

5. Një burrë që ndihmon një grua të vjetër me aftësi të kufizuara.

6. Është e rëndësishme që dikush të kërkojë.

7. Këta djemë ishin duke dhënë ushqim gjatë përmbytjeve të Hjustonit:

8. Kjo nxënëse indiane vendosi të ndante ushqimin dhe ujin e saj me njerëz të pastrehë.

9. Ky qen u bllokua dhe banorët e vendit i ushqyen për një muaj. Misioni i shpëtimit ishte kaq i komplikuar, u deshën 5 ditë për ta nxjerrë jashtë.

10. Njerëzit në Turqi shpëtuan një qen që vuajti nga gazi lotsjellës gjatë protestave.