Gjëra interesante që ju befasojnë

Gjëra interesante që ju befasojnë

Çdo person që jeton në Tokë ka potencial “të krijojë diçka”. Megjithatë, ka njerëz që provojnë kreativitetin e tyre, duke kthyer idetë e çmendura në realitet.

Dhe janë ata njerëz që mund të zgjidhin probleme apo edhe të mendojnë diçka të re dhe interesante. Për shembull, një biçikletë që ka atlete në vend të rrotave.

Më poshtë ju sjellim disa prej shpikjeve të çmendura që përmbushin qëllimet e tyre pjesërisht ose edhe plotësisht./21Media

Duket se ky kat është bërë nga pllakat e thyera nga vitet ’80

“Një mik i imi e shtoi këtë në makinën e tij.”

Një ulëse që mund të ndërtohet brenda një minute:

Çfarë ideje!

Kur vendosni t’i propozoni asaj gjatë një pikniku!

Kur domosdoshmëria është nëna e shpikjes

Nuk është vetëm biçikleta me të cilën mund të impresionoheni, por edhe me faktin se djaloshi mban atletet e ngjajshme me rrotat e biçikletës

Tualeti në një sallon bukurie

Ndoshta ideja për këto mbajtëse ka qenë që  askush të mos rrëshqiste poshtë

“Tualeti në shtëpinë e motrës sime është veshur me fustan të dasmës”