Përvjetori i celularëve “iPhone”

Përvjetori i celularëve “iPhone”

Lloji i celularëve “iPhone” të cilët revolucionarizuan botën e ”smartphone-ve”, ka shënuar një dekadë që prej kur është krijuar së pari.
Që nga 29 korriku i vitit 2007 kur edhe lansua “iPhone”, janë shitur më shumë se një miliard të tillë, duke thyer rekorde të fitimeve.

Pavarësisht sukseseve kompania “Apple” synon që të sjell risi dhe të sofistikojë më shumë celularin. Përfaqësuesi i Apple, Lindsey Turrentine , ka deklaruar se “iPhone” duket ta kapërcejë veten dhe gjithmonë duhet të ketë një arsye që njerëzit ta blejnë atë.

“iPhone” aktualisht konkurentët më të fortë në treg i ka sistemin operativ të “Google”, Androdin me paisje Samsung./21Media