Nga 100 premtime vetëm dy të realizuara plotësisht

Nga 100 premtime vetëm dy të realizuara plotësisht

Nga 100 premtimet zgjedhore, të matshme të nxjerra nga programet zgjedhore të PAN, AAK dhe AKR, 26 janë përfshirë në planin qeverisës, 23 janë  përfshirë pjesërisht kurse 51 prej tyre nuk janë përfshirë fare. Kështu u tha gjatë prezanimimit të raportit për progresin një vjeçar të 100 premtimeve zgjedhore të partive politike që udhëheqin Qeverinë e Kosovës nga organizata “Demokraci Plus”. Përfaqësuesit e organziatës “Democraci plus”, vlerësojnë se nuk ka pasur shumë progress në premtimet që ka dhënë koaliconi qeverisës./21Media