"Oscars" është një nga çmimet më prestigjioze në industrinë e filmit

“Oscars” është një nga çmimet më prestigjioze në industrinë e filmit

Filmat që nominohen dhe marrin “Oscar”, varen jo vetëm nga cilësia, por nga politika, zhanri, madje edhe nga reputacioni i aktorëve dhe regjisorëve, shkruan brightside.

Ndoshta kjo është arsyeja pse Akademia injoron filma të mëdhenj çdo vit: shumë prej tyre janë nominuar për çmime të tjera dhe madje kanë fituar, disa prej tyre, transmeton rtv21.tv

Këtë herë, ne duam të tërheqim vëmendjen tuaj në filma që nuk kanë marrë vëmendjen e Akademisë./21Media

1. The Rider

2. Maudie

3. Columbus

4. Mandy

5. Kedi

6. BPM

7. The Meyerowitz Stories

8. Leave No Trace

9. Ingrid Goes West

10. The Cakemaker

11. The Tale