Katër të arrestuar, dyshohet se ishin pjesëtarë të ISIS-it

Katër të arrestuar, dyshohet se ishin pjesëtarë të ISIS-it

110 shtetas të Kosovës, shumica gra dhe fëmijë, u kthyen nga Siria. Katër u arrestuan me t’u kthyer në Kosovë. Dyshohet se ishin pjesëtarë të ISIS-it. Kthimi i kosovarëve nga Siria u bë në bashkëpunim të ngushtë me Shtetet e Bashkuara të Amerikës./21Media