Manifestimi mbahet në Klinë

Manifestimi mbahet në Klinë

Sot në Zllakuqan të Klinës shënohet 120 vjetori i hapjes së shkollës së parë shqipe “ Atë Shtjefan Gjeçovi”.

Manifestimi mbahet nën përkujdesjen e kryetarit të Komunës së Klinës, Sokol Bashota dhe do të fillojë në ora 10:00.