Drejtori i AKI-së raportoi para Komisionit për Mbikëqyrjen e AKI-së

Drejtori i AKI-së raportoi para Komisionit për Mbikëqyrjen e AKI-së

Presidenti, kryeministri dhe liderët opozitarë në Kosovë kanë qenë të kërcënuar nga individë dhe organizata të dyshuara për veprimtari kriminale, të cilat tashmë janë nën hetime, është thënë sot pas takimit të Komisionit parlamentar për siguri dhe mbikëqyrje të Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë me drejtorin e kësaj Agjencie, Driton Gashi. Kryetari i Komisionit parlamentar për siguri dhe mbikëqyrje të AKI-së, deputeti Haxhi Shala tha se kërcënimet ishin serioze./21Media