Selmanaj ka thënë se Kosova nuk është në situatë të mirë sa i përket sigurisë

Loading...

Selmanaj ka thënë se Kosova nuk është në situatë të mirë sa i përket sigurisë

Analisti Driton Selmanaj në “Click” të RTV21 ka thënë se jo vetëm Kosova por edhe rajoni dhe bota kurrë më të pasigurta dhe me të paqarta nuk kanë qenë sa i përket sigurisë, shkruan rtv21.tv

Selmanaj tha se përpos që po kërcnohemi nga forcat e mëdha si idetë e Rusisë për të shtrirë ndikimin këtu dhe duke e parë së Serbinë e kemi mbrenda ne po kërcenohemi edhe nga disa organizata të cila po dalin nga vendi ynë.

Selmanaj tha se këto situata të ndishme duhet njëhere  të qartësohen nga organet ndjekëse dhe nese kanë ndojë gjë atëherë ta transmetojnë te ne mirëpo panikë mos të bëjnë./21Media