Një veprim për tu vecuar i Ministrisë së Kulturës Rinisë dhe Sportit

Një veprim për tu vecuar i Ministrisë së Kulturës Rinisë dhe Sportit

Ministria e Kultures Rinisë dhe Sportit sot ka shpërndarë rreth 135 tituj të librave të reja  bibliotekave komunale në Kosovë. Këtë donacion do ta marrin edhe bibliotekat komunale shqiptare jashtë kufijve të Kosovës. Librat që u shpërndahen bibliotekave komunale, përfshijnë tematika të ndryshme si ato politike, fetare, gjinore e letrare./21Media