Dashuria është një temë e pashtershme dhe e përjetshme për drejtorët e filmave

Dashuria është një temë e pashtershme dhe e përjetshme për drejtorët e filmave

Ata arrijnë të tregojnë marrëdhënie të përsosur në situata shumë të ndryshme dhe të vështira. Kur shikojmë filma të tillë, duam të marrim frymë thellë dhe të themi: “Do të doja që kjo të ishte e vërtetë!”

Më poshtë keni 14 filma me histori të paharrueshme të dashurisë. Kur njerëzit i shikojnë ato, me të vërtetë do të dëshirojnë të jenë në këpucët e personazheve dhe të përjetojnë emocione aq të forta sa të tyre./21Media

1. P.S. I Love You (2007)

2. The Notebook (2004)

3. Atonement (2007)

4. The Fault in Our Stars (2014)

5. Moulin Rouge! (2001)

6. The Fountain (2006)

7. Chocolat (2000)

8. Vanilla Sky (2001)

9. Sweet November (2001)

10. Begin Again (2013)

11. Me Before You (2016)

12. Love Me If You Dare (2003)

13. One Day (2011)

14. Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004)