28 marrëveshjet e arritura Kosovë-Shqipëri, po thuajse, nuk zbatohen fare!?

28 marrëveshjet e arritura Kosovë-Shqipëri, po thuajse, nuk zbatohen fare!?

Rreth 30 marrëveshjet e arritura në takimet e dy qeverive Kosovë-Shqipëri vlersohet se po zbatohen shumë pak për të mos thën aspak. Edhe prfaqësues të koalicionit qeverisës dhe opozitës pajtohen se përveç efekteve pozitive që prodhuan këto takime, po thujase të gjitha marrëveshjet vazhdojnë të mos zbatohen, e sidomos nga ana e Shqipërisë. /21Media