Thaçi: e gjithë bota sot i kujton viktimat e 11 shtatorit

Thaçi: e gjithë bota sot i kujton viktimat e 11 shtatorit

Më rastin e 17 vjetorit të sulmit terrorist në shtetet e Bashkuara të Amerikës, në vendin tonë u mbajtën disa aktivitete në nderim të viktimave të 11 shtatorit te vitit 2001, ku kishin humbur jetën më shumë se 3 mijë qytetarë nga sulmi i organizatës terroriste Al Qaeda, mbi kullat binjake në New York si dhe sulmin mbi Pentagon./21Media