Lluka: Kjo marrëveshje është e rëndësishme për sektorin e energjisë me erë

Lluka: Kjo marrëveshje është e rëndësishme për sektorin e energjisë me erë

Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim dhe Ministria e Zhvillimit Ekonomik kanë nënshkruar marrëveshjen për një kredi prej 18 milionë eurosh për parkun energjetik me erë të Kitkës.

Ministri i Zhvillimit Ekonomik Valdrin Lluka, tha se kjo marrëveshje është e rëndësishme për sektorin e energjisë me erë./21Media