Raportohet se afër 60 janë të plagosur

Raportohet se afër 60 janë të plagosur

Aksidenti hekurudhor u regjistrua në afërsi të lokalitetit  Khourchid në lindje të Aleksandrisë, bën të ditur i njëjti burim.

Pamjet e transmetuara nga televizioni publik egjiptian shfaqin një nga trenat pjesërisht i rrëzuar dhe forcat e emergjencës civilë duke transportuar të plagosurit drejt ambulancave.

Në vitin 2002, zjarri i rënë në një tren shkaktoi rreth 370 të vdekur rreth 40 kilometra në jug të Kajros, incidenti hekurudhor më tragjik në historinë e Egjiptit./21Media