Kjo ditë shënohet më ndryshe

Kjo ditë shënohet më ndryshe

Qendra Kosovare për Rehabilitimin e të Mbijetuarve të Torturës – QKRMT shënon 18 vjetorin e themelimit.

Shënimi i 18 vjetorit të themelimit të organizatës kësaj here bëhet pak më ndryshe, ku QKRMT do të vizitohet nga rreth 100 nxënës nga Shkolla “Naim Frashëri”.

Qëllimi i këtij aktiviteti është vetëdijesimi i të rinjve për trajtimin dhe qasjen ndaj grupeve të ndjeshme, siç janë: të mbijetuarit e torturës, të mbijetuarit e dhunës seksuale gjatë luftës në Kosovë, personat e privuar nga liria, etj.

Aktiviteti fillon në orën 11:00./21Media