Ai u lirua prapë me procedurë të rregullt

Ai u lirua prapë me procedurë të rregullt

Policia e Kosovës ka arrestuar dje një person të dyshuar për prerje ilegale të drunjve në fshatin Strellc i epërm, Deçan.

“Policia kane hasur ne të dyshuarin: F.H. i lindur me 2000 m/k/sh, i cili me një traktor me rimorkio ka qene duke e transportuar ilegalisht një sasi drunore te prerë ilegalisht në parkun nacional.”, thuhet në njoftimin e policisë.

Po ashtu sipas policisë, me vendim te prokurorit, masa drusore dhe mjeti me të cilin ka qenë duke u bërë transporti i kësaj mase janë sekuestruar. I dyshuari është intervistuar dhe me vendim të prokurorit është liruar ne procedurë te rregullt./21Media