Foto që iu bëjnë të mendoni

Foto që iu bëjnë të mendoni

Ka ditë kur ne i kërkojmë trurit tonë të zgjidhë një numër të madh enigmash. Dhe disa foto janë njësoj si ato: ju tërheqin vëmendjen dhe ju lënë të kërkoni një shpjegim. Por kjo është bukuria e jetës: aq shumë mistere dhe pyetje që nuk kanë përgjigje.

Kështu kemi mbledhur 20 foto “bezdisëse” që nxisin mendimet tuaja./21Media