Serialet e zhanrit dramë që i ka shikuar pothuajse çdo adoleshent

Serialet e zhanrit dramë që i ka shikuar pothuajse çdo adoleshent

Serialet për adoleshentë janë dramat më të mira kur vije puna për televizion. Shkolla e mesme duket plotësisht ndryshe nga ajo se çfarë është në realitet.

Revista “Seventeen” ka renditur 20 serialet më të mira të zhanrit dramë, të të gjitha kohërave.

Gossip Girl

image

The O.C.

image

Pretty Little Liars

image

Friday Night Lights

Friday Night Lights

Buffy The Vampire Slayer

image

The Vampire Diaries

image

Beverly Hills, 90210

image

Dawson’s Creek

image

My So-Called Life

image

Party Of Five

image

Gilmore Girls

image

Smallville

image

One Tree Hill

image

Veronica Mars

image

Glee

image

Degrassi: The Next Generation

image

Roswell

image

Skins

image

The Fosters

image

Daria

image

Nëse njëri nga këta serialet e përmendura më lartë iu ka shpëtuar pa shikuar, atëherë iu sugjerojmë të ndani një pjesë të kohës tuaj për t’i shikuar./21Media

Përktheu dhe përshtati rtv21.tv