Ai e pret me padurim të ardhmen

Ai e pret me padurim të ardhmen

Një 20-vjeçar nga Florida thotë se ka në plan të “ketë pak argëtim” pasi u emërua fitues i vetëm i një çmimi prej 451 milionë dollarësh.

Shane Missler grumbulloi pesë numra dhe një top bonus për të hedhur fitoren e katërt më të madhe në historinë e lojës në SHBA. Ai zgjodhi të merrte një pagesë një herë prej 282 milionë dollarë, në vend të shumës së plotë gjatë një periudhe më të gjatë kohore.

Missler tha se kishte një ndjenjë që mund të fitonte në natën e barazimit. Missler paraqiti biletën e tij fituese në selinë shtetërore të lotarisë në Tallahassee të premten, shoqëruar nga babai i tij dhe një avokat. Ai tha se ka plane të mëdha për fitimet e tij. “Unë jam vetëm 20 vjeç, por shpresoj ta përdor atë për të ndjekur një shumëllojshmëri pasionesh, për të ndihmuar familjen time dhe për të bërë ndonjë të mirë për njerëzimin”, tha Missler.

Fituesi i lotarisë tha se e ka ndërmend të kujdeset për familjen, t’i bëjë disa investime për suksesin financiar në mënyrë që të mund t’i lë një trashëgimi pasardhësve. Avokati i tij tha se klienti tani më ka “dalë në pension” nga puna e tij, transmeton rtv21.tv.

Missler bleu biletën fituese në një lotari në qytetin e tij Port Richey, 64 km në veri të Tampas, duke përdorur një opsion që zgjedh numrat rastësisht. Numrat fitues ishin 28, 30, 39, 59 dhe 70 me një “Mega Ball” prej 10. “Nëse ka një gjë që kam mësuar deri më tani në kohën time të shkurtër në këtë tokë, është se ata që mbajnë një mendim pozitiv dhe qëndrojnë besnikë ndaj tyre marrin shpërblime”, tha Missler. “Unë pres me padurim të ardhmen”, shtoi ai./21Media