Policia njofton qytetarët me punën dhe kapacitetet

Policia njofton qytetarët me punën dhe kapacitetet

Në kuadër të 20-vjetorit të themelimit, Policia e Kosovës po zhvillon aktivitete të ndryshme njëjavore. Me këtë rast  në  sheshin “Zahir Pajaziti” në Prishtinë, njësite të ndryshme policore i kanë prezantuar disa njësi dhe shumë pajisje para qytetarëve me qëllim të ngritjes së vetëdijesimit nga këta të fundit për punën e policisë./21Media