Gjendja shëndetësore e fëmijës dhe nënës është e mirë

Gjendja shëndetësore e fëmijës dhe nënës është e mirë

Fëmija i parë që u lind në Klinikën e Gjinekologjisë në QKUK në vitin 2020, është djalë. Nëna dhe fëmija i porsalindur, sipas mjekut kujdestar janë mirë me shëndet.