Situata komike

Situata komike

Kur pritjet tuaja nuk përputhen me realitetin, nuk ka arsye për të qenë i trishtuar. Ju mund të shikoni çdo situatë nga një kënd tjetër, dhe madje edhe një dështim mund të jetë një arsye për të buzëqeshur.

Më poshtë keni disa fotografi të marra nga njerëzit, pritjet e të cilëve nuk përputheshin me realitetin, por që nuk i ka mërzitur ata fare./21Media