Me vitin e ri akademik, hapet konvikti numër 8

Me vitin e ri akademik, hapet konvikti numër 8

Pas saktësisht nëntë muajve qëndrim në konvikt, studentët kanë pasur afat për rreth dy ditë të mbledhin gjithë gjërat për tu kthyer në shtëpitë e tyre në gjirin familjar.

Në Qendrën e Studentëve bënë të ditur se gjatë kohës sa studentët janë në pushime, në konviktet do të bëhen riparime aty ku ka nevojë dhe do të punohet që konvikti numër 8 të jetë gati për tu hapur në tetor./21Media