"Konkurrenca është e mirë, me rregullim është më mirë"

“Konkurrenca është e mirë, me rregullim është më mirë”

Bashkimi Evropian do të mbështes Autoritetin Kosovar të Konkurrencës dhe Komisionin për ndihmë shtetërorë me 3 milionë euro, për të zhvilluar edhe më tej kapacitetet e tyre institucionale, dhe për të krijuar bazat për standarde të qëndrueshme ekonomike në përputhje me kërkesat e BE-së. Kështu u bë e ditur në lansimin e konferencës me temën “Konkurrenca është e mirë, e rregulluar është edhe më mirë”./21Media