Dema: Studentët do të marrin eksperiencë edhe në shërbime

Dema: Studentët do të marrin eksperiencë edhe në shërbime

Me rastin e vazhdimit të projektit “Instituti Limak për Shërbime të Aeroportit”, është nënshkruar Memorandum Mirëkuptimi ndërmjet Limak Kosovo International Airport dhe Universitetit të Prishtinës, ku 30 studentëve të këtij viti do t’iu mundësohet puna praktike në Aeroport./21Media