Bëni ushtrime 4-minutëshe çdo ditë për të ndryshuar trupin tuaj për një muaj

Bëni ushtrime 4-minutëshe çdo ditë për të ndryshuar trupin tuaj për një muaj

Dihet se sa e vështirë është të gjeni kohë për të shkuar në palestër në baza të rregullta. Por, ka një ushtrim që do t’ju ndihmojë të formoni muskujt tuaj dhe të jeni më të shëndetshëm në vetëm 4 minuta në ditë.

Mënyra e duhur për ushtrime

Për të bërë maksimumin e stërvitjes suaj të shkurtër, merrni pozicionin e duhur.

Trupi juaj duhet të jetë në vijë të drejtë nga koka deri te këmbët.

Bërrylat duhet të përkulen në një kënd 90 gradë. Vendosni peshën tuaj në parakrahët dhe këmbët tuaja.

Rregulloni hapësirën midis këmbëve deri në pikën ku është e rehatshme, por nuk duhet të jetë shumë e gjerë.

Frymoni ngadalë dhe ritmikisht. Teknika e duhur e frymëmarrjes do t’ju ndihmojë shumë, madje dhe të përmirësoni rezultatet./21Media

Plani i stërvitjes